ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

VACATURE

Wie wordt de opvolger van Denise? En de nieuwe collega van Veerle!

 Jos 

Denise van Davero

Veerle van Davero

Our 
Story

Na 5 jaar intensief Davero is het voor Denise tijd voor een nieuwe uitdaging. Daarom komt haar functie vrij! Denise en Veerle runnen samen het bedrijf Davero.

Davero is een hip autobedrijf. We houden niet van stijve kostuums of mantelpakjes, maar streven naar een vlotte uitstraling. We hebben een bedrijfshond Jos en er is een informele sfeer op kantoor.

Middels video en social media komen we kortbij onze klanten en kunnen ze ons al op afstand leren kennen. Het is daarom belangrijk dat je géén cameravrees hebt. 

Hands on mentaliteit is belangrijk. Moet er een auto gepoetst worden, maar heeft de werkplaats even geen tijd? Dan doen wij dat zelf! We zijn op zoek naar een proactief persoon, die zelf initiatief neemt.

Verder is er uiteraard ruimte voor creativiteit. Heb je een goed idee? Grote kans dat we dit gaan uitvoeren. Je bent belangrijk voor het bedrijf. Samen zorgen we voor creatieve marketing. Niet veel gaat ons te ver. Er heeft al een pony in de showroom gelopen. ;-)

Wat zijn jouw taken?

Je verzorgt het hele verkooptraject van Davero. Van verkoop tot levering. Je volgt klanten op en werkt hiermee met ons systeem. Hierbij hoort bijvoorbeeld ook het regelen  en opvolgen van financieringsaanvragen. Als er een auto verkocht is zorg je ervoor dat er een onderhoudsbeurt en poetsbeurt wordt ingepland.

Verder zorg jij ervoor dat onze auto's zichtbaar zijn op verschillende portalen zoals bijvoorbeeld autoscout en gaspedaal.

Je neemt video's op van onze voorraad voor op YouTube.

Samen sparren we over marketing uitingen, video's en foto's.

We zijn op zoek naar iemand met:

  • Verkooptalent

  • HBO denkniveau

  • Marketingskills

  • Géén cameravrees

  • Geen 9 tot 5 mentaliteit

 

Het is geen vereiste om al kennis te hebben van auto's. Dat gaan wij je leren!

Lijkt het je leuk om bij Davero te werken? Stuur dan nu je CV naar info@daveromaastricht.nl.

Tot snel! 

*Leaseprijzen gebaseerd op financial lease

© 2021 by DAVERO