ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

VRAAG GEHEEL VRIJBLIJVEND EEN FINANCIERING AAN

Een auto betalen per maand? Hoe werkt dat?


We werken samen met een leasemaatschappij. Het gaat om een financiering. Je betaalt de auto per maand af. Zo hoef je niet in een keer een groot bedrag neer te leggen en kan je wel al in je droom auto rijden. Je kan kiezen voor een looptijd tot 10 jaar. Een groot voordeel is dat je tussentijds zo veel en vaak mag aflossen als je zelf wil. Maar het hoeft niet! Na de looptijd is de auto ook van jou. Als je onderstaand formulier invult, neemt de leasemaatschappij contact met je op!
Wegenbelasting en verzekering zit daardoor niet inbegrepen in de prijs per maand.
Welke gegevens hebben jullie nodig om een financiering aan te vragen?


Als je het onderstaande formulier invult, neemt de leasemaatschappij contact met je op. Voordat de leasemaatschappij een aanvraag kan starten hebben ze een aantal gegevens van je nodig zoals: -Loonstrookje; -Bankafschrift van een hele maand waarop te zien is dat huur/hypotheek wordt afgeschreven; -Kopie ID/Paspoort/Rijbewijs *Met een negatieve BKR is het meestal niet mogelijk om een financiering aan te vragen.
Wat zit er in de maandprijs inbegrepen?


Je betaalt met de prijs per maand de MINI af. Op het einde van de looptijd is de MINI van jou. Daardoor zit wegenbelasting, verzekering en onderhoud niet in de maandprijs inbegrepen.
Is private lease mogelijk?


Helaas is private lease niet mogelijk bij occasion auto's. Een nieuwe MINI kan je wel via private lease kopen. Let hier wel mee op, je betaalt vaak veel per maand en op het einde van de looptijd moet je de MINI weer terug inleveren. Bekijk het artikel hier: https://www.daveromaastricht.nl/post/pas-op-met-private-lease-spaar-bij-davero-duizenden-euro-s
Ik wil graag wat meer zekerheid, kan dat?


Dat kan! Standaard bieden wij 6 maanden garantie bij elke MINI, maar je kan ook kiezen voor levenslange garantie. Dit kost €1.750,- en is garantie op alles behalve slijtage onderdelen en onderhoud. Er zit geen looptijd aan de garantie en is geldig tot 160.000 km.

VRAAG HIER GRATIS EN GEHEEL VRIJBLIJVEND JE FINANCIERING AAN

*Leaseprijzen gebaseerd op financial lease

© 2021 by DAVERO