ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
top of page


Wij zijn enorme dierenliefhebbers en houden veel van onze geadopteerde bedrijfshond Jos. Daarom doneren we €10,- per verkochte MINI aan het hondenasiel om honden zoals onze hond Jos te steunen.
Wij steunen ook een toekomst zonder proefdieren!

 

DOE JIJ MEE MET ONZE MINI WIN ACTIE?
Volg ons op social media. De MINI wordt 4 januari 2023 om 20:00 live bekend gemaakt op Facebook en Youtube. 

IMG_3350.png

BEKIJK DE VIDEO'S VAN ONZE VOORRAAD OP ONS YOUTUBE KANAAL

Wil je graag op de hoogte blijven van onze nieuwe MINI's?

Abonneer je op ons YouTube kanaal!

DAVERO Maastricht

WIE ZIJN WIJ? A CAR COMPANY RUN BY GIRLS!
LEER MIJ WAT BETER KENNEN IN 3 MINUTEN.

Hi! Ik ben Veerle, 28 jaar en heb een grote passie voor MINI. Ze zijn trendy, luxe én comfortabel.

 

In 2015 verkocht ik mijn eerste MINI. Ik heb de voorraad steeds een beetje meer kunnen uitbreiden en nu 6 jaar later hebben we gemiddeld zo'n 30 luxe MINI's op voorraad.  Ik geniet ervan om mensen hier vol trots te zien wegrijden in hun nieuwe luxe MINI! 

Samen met Kirsten, Jiri, Sascha en Paola run ik het bedrijf Davero. 

_A7_9319.jpg
ONLINE KOPEN

KOOP JE MINI ONLINE EN HIJ WORDT GRATIS BIJ JE THUISBEZORGD. 

65% van onze klanten koopt online!

Vraag een video gesprek aan en bekijk de MINI live in onze showroom. Ook het financieren van je MINI is geen probleem. Dit kan online geregeld worden! Wij kunnen je ook een persoonlijke video maken van de MINI waarin ze alles duidelijk uitleggen! Je ontvangt hem makkelijk en snel via WhatsApp of mail.

Heb je vragen?

We helpen je heel graag verder!

      06 82 53 56 72

whatsapp logo.png

TROTS ZIJN WE OP WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN
Klik hier en lees meer reviews op Facebook en Google.

"Keep up the

good work!"

Niet mijn eerste MINI maar wel mijn eerste ervaring om een team enthousiast dames zo aan het werk te zien.

Naast mijn nieuwe bolide en kennismaking met team Davero Maastricht ben ik een super tevreden persoon.“Keep up the good work!” Opzoek naar een MINI? Een bezoek aan Davero is zeker de moeite waard!!

Raymond de la Croix

Het kopen van een MINI bij Davero is een feestje

Van contact tot aflevering, de beleving bij Davero was geweldig. Een duidelijke en eerlijke verkoop video, maakte enthousiast. Na contact opgenomen te hebben, zeer vriendelijk te woord gestaan door de dames van Davero met snelle reactie op eventuele vragen. Ook de aflevering was een feestje. Zo heeft Davero niet alleen een geweldig aanbod aan Mini’s, maar ook de beste service en fijn, persoonlijk contact.

Jelle Roosma

 

Alleen maar
pluspunten!


Mijn ervaring bij Davero kan ik alleen maar omschrijven als heel erg fijn Inmiddels twee auto’s daar gekocht en ik zou Davero bij iedereen aanraden. Los van het feit dat de dames stuk voor stuk ontzettend lief en gezellig zijn hebben ze veel verstand van auto’s, denken ze met je mee, zoeken ze alles voor je uit en het allerbelangrijkste is hun werkmentaliteit. Ze werken door wanneer andere al stoppen en zijn (bijna)altijd bereikbaar. Alleen maar pluspunten dus!!!
 
Lianne Kruse

Een (MINI)droom die uitkomt!

Begin dit jaar kocht ik mijn MINI Countryman, waar ik in december al verliefd op was geworden. De dames van Davero hebben alles perfect voor me uitgezocht en hadden het geduld om meerdere opties uit te laten werken en te bespreken met me.

Een fijne organisatie waar niets te veel gevraagd is en je met een lach ontvangen wordt. Het feit dat ze een kantoorhond hebben, die way too cute is en er ook bijgedragen wordt aan een goed doel voor dieren als je een auto koopt, was voor mij voldoende om mijn Minidroom bij Davero te realiseren.

Veerle Bex

bottom of page