ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
top of page

Davero, je MINI-specialist

 

Davero is in 2015 ontstaan uit passie voor MINI’s, in combinatie met de kennis van en ervaring in verkoop van auto’s van hoge kwaliteit. Onze familie heeft namelijk sinds 2007 een bedrijf in de import en verkoop Amerikaanse pickups: DickerSchutz Car Import.  MINI’s passen perfect bij de hoge kwaliteitseisen die we aan auto’s stellen.

Voor advies, aankoop, onderhoud, reparatie én service

Davero deelt het pand met DickerSchutz Car Import. Ook de technische afdeling delen de twee bedrijven samen. Een ideale combinatie: De dames van Davero weten alles over MINI’s en zorgen ervoor dat er steeds prachtige, exclusieve jonge MINI’s in de showroom staan. Ze staan voor je klaar voor informatie over de auto’s en over de koop- en leasemogelijkheden. En back stage zorgt een team ervaren heren ervoor dat elke MINI in topstaat wordt afgeleverd. Ook voor onderhoud en reparaties staat de technische afdeling steeds paraat.

Waarom  een occasion MINI een uitstekende keuze is!

Zodra je met een nieuwe auto bij de dealer wegrijdt, zijn al duizenden euro’s afgeschreven: je auto is niet meer nieuw waardoor de waarde onmiddellijk enorm daalt. Een jong gebruikte occasion is daarom vaak een veel slimmere keus. Voor een MINI van Davero betaal je ongeveer de helft van de nieuwprijs en de auto is als nieuw! Ook profiteer je van tenminste 6 maanden garantie. Je hebt zelfs de mogelijkheid om levenslange garantie af te nemen. We besteden veel aandacht aan de inkoop van elke MINI. Alleen exclusieve MINI’s in uitstekende staat met weinig kilometers op de teller verdienen een plekje in onze showroom. Zo weet je zeker dat jouw MINI zich al bewezen heeft en nog tiptop in orde is! Davero richt zich alleen op de verkoop (en onderhoud en reparatie) van occasion MINI’s. We zijn dus geen dealer. Je kunt wél de expertise en service verwachten van een dealer.

bottom of page