As good as he looks! Zorgeloos MINI rijden

Picture this. Je wilt een MINI. Dat is niet zo moeilijk voor te stellen toch? En je bent verstandig, dus je hebt al ontdekt dat een jonge occasion een slimmere keus is dan een gloedje nieuwe…Je hebt je goed geïnformeerd – misschien wel via onze vorige blog –

waardoor je weet dat je een MINI in één keer kunt afrekenen, maar dat een financial lease-constructie ook een prima plan is. Je bent dus helemaal op de hoogte. Maar dan? Hoe vind je nu de beste top occasion MINI voor de beste prijs….?

Je vindt ons. In onze showroom zie je dé MINI staan. Hij is geweldig en je zou hem het liefst meteen kopen, maar je bent verstandig en wil dus eerst zeker weten of jouw droomMINI zo goed is als ie er uit ziet: Tijd voor een inspectie. Dat kun je misschien zelf, of je schakelt een vriendin, vriend, collega of handige vader in. Maar vaak gaat zo’n inspectie niet verder dan eens tegen de wielen schoppen, de motorkap opendoen en de motor starten om ‘rare geluiden’ te zoeken. Misschien heb je je erin verdiept en denk je er ook aan om eens onder de auto te kijken, of om de versnellingsbak aan een inspectie te onderwerpen. Maar dan houdt het vaak wel zo’n beetje op. Weet je dan zeker dat je een goede wagen koopt? Nee, helaas niet. Er kan zoveel meer mis zijn met een auto dan je op het eerste gezicht kan zien….


30 Punten Check En dat wil je niet, een MINI met gebreken. Daarom helpen wij je graag. Want wij zijn niet voor niets MINI-expert. We hebben een neus voor top occasions. We selecteren alleen de allerbeste MINI’s. Natuurlijk met alle belangrijke opties. En we kopen uiteraard alleen MINI’s die tiptop in orde zijn, wat betreft ‘looks’ én techniek. Davero verkoopt je niet alleen een hippe en comfortabele auto; we verkopen je ook zorgeloosheid. Dat doen we onder meer door elke MINI voordat we hem kopen aan een uitgebreid technisch onderzoek te onderwerpen. We checken elke MINI op MINImaal 30 punten (link naar die pagina). Van de antenne en de bougies tot en met de vanghaak en de vooras. En alleen als alle dertig punten afgevinkt kunnen worden, verdient de MINI een plekje in onze showroom. En daarna op jouw oprit. Voor jarenlang onbezorgd rijgenot. Het is niet voor niets dat op élke MINI die we verkopen levenslange garantie mogelijk is.
64 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

*Leaseprijzen gebaseerd op financial lease

© 2021 by DAVERO