Bloesem in de bomen, terrasjes zónder heater en lekker lang licht: Spring is in the air!

Bijgewerkt: 5 jun 2019

Hét seizoen om er weer lekker op uit te trekken. Stukje fietsen, terrasje pikken en het ultieme lentegeluk: Toeren in een cabrio! Ga jij er ook voor, deze lente?


Het beste van álles Je ziet ze steeds meer op de weg: MINI cabrio’s. En dat snappen we helemaal! Een MINI cabrio combineert namelijk álles waar je blij van wordt. Hip, power, rijplezier, comfort…en dat allemaal met de zon op je bol en de wind in je haren. Heerlijk toch?


Shine shine shine! Vanaf het allereerste lentezonnestraaltje kan de kap omlaag. Want MINI snapt dat de temperaturen hier nu eenmaal niet van maart tot oktober 20+ zijn. En je wilt natuurlijk wel zo veel mogelijk shinen in je cabrio! Dus zit elke MINI cabrio zo in elkaar dat je zo min mogelijk last hebt van koude wind en zoveel mogelijk profijt hebt van de zon.


Supermakkelijk En wat ook fijn is aan de MINI Cabrio: de kap is supermakkelijk in bediening. MINI koos voor een soepel stoffen dak: dat is sneller en veel compacter dan een stalen vouwdak. Je kunt de stoffen kap helemaal elektrisch bedienen, zelfs onder het rijden. In 18 seconden is hij open! En je kunt het dak ook met de afstandsbediening openen en sluiten, lekker makkelijk.

Ook voor jou! Kap omlaag, cruise control aan, lekker muziekje erbij, navigatie op een leuke bestemming, zonnebril op je hoofd en….gaaaaan! Zie je jezelf al toeren? We hebben alweer prachtige MINI cabrio’s in de showroom staan! Denk je dat het er voor jou niet inzit?


Kijk dan eens naar de mogelijkheden om een MINI cabrio te leasen. Dat is vaak een stuk interessanter dan je denkt!


33 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

*Leaseprijzen gebaseerd op financial lease

© 2021 by DAVERO