Check deze unieke winactie van Preston Palace en Davero

Nu het zonnetje volop zijn best doet, is erop uit gaan in je MINI natuurlijk helemaal een feestje. Lekker naar het strand, de stad in of gewoon een stuk toeren. Of wat dacht je van een rit naar het mooie Twente? Om daar in de watten te worden gelegd in het unieke all inclusive hotel plus uitgaanscentrum Preston Palace? Davero geeft nu een reis naar dit unieke hotel mét vervoer in een luxe MINI Cooper S Cabrio weg!Het is helemaal niet ingewikkeld om mee te doen. Je vindt de actie op onze Facebookpagina. Alles wat je hoeft te doen, is onze pagina en het bericht te liken en een reactie te geven, waarin je je vrienden tagt. Klik hier voor een bezoek aan onze Facebook pagina. Lees ook even de algemene voorwaarden. En dan is het afwachten… Op dinsdag 4 juli 2017 maken we de winnaar bekend via onze Facebookpagina!


Vervoer in een luxe MINI Rijden in een MINI Cooper S Cabrio is al een belevenis. Je zit heerlijk comfortabel en geniet van alle luxe ‘aan boord’. En je zult zien dat je de aandacht trekt van heel wat voorbijgangers. Natuurlijk stellen we voor deze prijs een topper beschikbaar, zodat jij in stijl naar Twente cruist.
Beleef Preston Palace In Almelo aangekomen wordt je van harte welkom geheten bij de receptie van dit unieke all inclusive hotel. Nadat je je hebt geïnstalleerd op je kamer kun je volop gaan genieten van alles wat Preston Palace te bieden heeft. En dat is nogal wat! Wat dacht je van het zwemparadijs, de wellness, de indoor kermis, de bowlingbaan, de bioscoop, de vele restaurants en bars…Dus wacht niet langer en doe mee met deze actie en wie weet zit jij binnenkort in een luxe MINI, op weg naar een heerlijk all inclusive verblijf bij Preston Palace!


94 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

*Leaseprijzen gebaseerd op financial lease

© 2021 by DAVERO