ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
 

Gewoon handige vragen met handige antwoorden.

Wat valt er onder garantie?

Onder garantie vallen gebreken die binnen de garantieperiode zijn ontstaan, die niet horen. Dat zijn geen slijtage onderdelen zoals remmen, banden, een sterretje in het raam bijvoorbeeld. Maar als er bijvoorbeeld een storing komt in de auto, of het slot van de deur werkt niet goed. Dan valt dat onder garantie. Voor garantie dien je naar ons te komen en kan niet elders worden uitgevoerd.


Hoe zit het met mobiliteitsgarantie?

Wij bieden géén mobiliteitsgarantie. Mocht je ergens stil komen te staan, dan kunnen wij je niet komen ophalen. Je kan daarvoor wel een verzekering afsluiten. Of gezien het gelukkig niet vaak voorkomt, kan je een bedrijf bellen die je kan komen ophalen. Wij hebben hier ook adressen voor! De kosten voor het transport dien je zelf te betalen. De reparatie, als die nog binnen de garantietermijn valt, die betalen wij!


Belangrijk om te weten is, dat als je online de MINI bij ons koopt, wij hem gratis bij je aan huis komen leveren. Maar mocht er onverwachts iets zijn met de MINI, dien je wel zelf naar ons toe te komen voor garantie. Gelukkig komt dit niet vaak voor!


Kan je een auto inruilen?

Het is zeker mogelijk om een auto in te ruilen. Als je graag vooraf al een indicatieprijs van ons wil krijgen kan je het beste een aantal foto’s van de buiten- en binnenkant, km stand en kenteken doorsturen via WhatsApp. Ons nummer is 0682535672. Uiteraard geheel vrijblijvend. Voor een definitieve prijs laten wij onze monteurs de auto altijd even checken, daarvoor kan je een afspraak maken.


Kan ik online een auto kopen en een auto inruilen?

Dat is moeilijk, omdat wij voordat we een definitieve inruilprijs kunnen geven, de auto hier in onze werkplaats nakijken. Bel ons even voor de mogelijkheden en dan zoeken we naar een passende oplossing.Kun je vanuit België ook een auto kopen?

Het is zeker mogelijk om een auto te kopen als je in België woont. Wij regelen de hele invoer naar België. De kosten hiervoor zijn €250,-. De prijzen per maand die wij aanbieden, gelden helaas niet voor België. De leasemaatschappij waar wij mee samenwerken kunnen alleen klanten uit Nederland helpen hiermee. Het beste kan je informeren bij je eigen bank.

De rentepercentages liggen in België vaak lager!


Wat kost de wegenbelasting en de verzekering van een MINI?

We gaan bij elke auto de wegenbelasting per maand vermelden op onze website. Het is wel een beetje afhankelijk van in welke provincie je woont, maar dan heb je een richtprijs.

Voor de verzekering kan je het beste even kijken op de website van independer. Vraag ons even het kenteken van de auto waar je interesse in hebt en dan kan je zelf even kijken wat de WA of ALL risk verzekering is. De prijs is afhankelijk van je leeftijd, schadevrije jaren etc en is voor iedereen iets anders.181 weergaven0 opmerkingen