Laat je MINI-droom uitkomen: Kies voor lease!

Je wilt die MINI, maar niet die prijs? Dat kan! Een perfect onderhouden occasion MINI van een recent bouwjaar, met weinig kilometers op de teller en met veel opties heeft doorgaans een waarde tussen €18.000 en €27.000 euro. Dat is zo’n prachtauto met dergelijke kwaliteiten dubbel en dwars waard, maar het is en blijft een hoop geld. En het is goed mogelijk dat je dat niet zomaar op tafel wil of kan leggen. Dat hoeft ook helemaal niet! Je kunt een occasion MINI namelijk heel slim financieren, via een leaseconstructie.

Hoe werkt dat dan? Je hebt je droom-MINI gezien, in onze showroom. Je laat ons weten dat je interesse hebt om de auto te leasen. Wij maken dan een aankoopcontract voor je, onder voorbehoud van financiering. We helpen je vervolgens bij de aanvraag van de financiering bij een leasemaatschappij. Zij doen een financieel onderzoekje om te bekijken of het te leasen bedrag in jouw situatie reëel is. Als het leasecontract rond is, betaal je een vooraf samen afgesproken bedrag als aanbetaling. Indien je hebt gekozen voor geen aanbetaling dan hoef je niets te betalen. Nu moeten nog even de technische formaliteiten afgehandeld worden. Dat doen wij voor je: Je MINI krijgt een afleverbeurt en we zorgen ervoor dat ie tip top in orde op je staat te wachten. In de meeste gevallen kun je binnen één week je MINI rijden!


Hoe gaat dat leasen dan? Tijdens de leaseperiode van meestal 5 jaar betaal je een maandelijks leasebedrag, meestal tussen €200 en €400 euro. Verzekering en onderhoud zitten niet in het leasebedrag inbegrepen. Afhankelijk van de aanschafwaarde van de MINI en van jouw wensen bepaal je welk bedrag de aanbetaling is, en of je eventueel een slotbedrag wilt betalen aan het einde of dat je liever het hele bedrag in maandtermijnen betaalt. In je eigen MINI cruisend over de wegen. Muziekje erbij, cruise control aan, eventueel stoelverwarming aan en genieten maar! Maar ja, die aanschafprijs he… Het zou zomaar kunnen zijn dat die je ervan weerhoudt om het ultieme MINI-geluk te ervaren. En dat is dus echt niet nodig! Lees hier hoe je zonder hoge aanschafkosten, zonder hoge maandbedragen én zonder zorgen de MINI van je dromen kan rijden!

En als het leasecontract is afgelopen? Aan het einde van het contract is de MINI van jou! En wat ook ideaal is: Als je je MINI least, creëer je meteen een spaarpotje voor je volgende MINI. Je lost namelijk per maand meer af dan de afschrijving, want die is bij MINI’s gelukkig extreem laag. Je hebt dus aan het eind van de looptijd een spaarpotje, waarmee je als je dat wilt de aanbetaling kan doen op je volgende MINI.


Is het echt zo simpel? Ja, je eigen prachtige occasion MINI is dichterbij dan je denkt! Interesse in een occasion MINI op lease-basis? Laat het ons weten. We helpen je graag om je MINI-droom te laten uitkomen! We wensen jou en je MINI een comfortabele en veilige herfst!191 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

*Leaseprijzen gebaseerd op financial lease

© 2021 by DAVERO