ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
top of page
Job Hiring Promotion Instagram Post (1).png

Davero is een hip autobedrijf. We houden niet van stijve kostuums of mantelpakjes, maar streven naar een vlotte uitstraling. We hebben een bedrijfshond Jos en er is een informele sfeer op kantoor. Middels video en social media komen we kort bij onze klanten en kunnen ze ons al op afstand leren kennen. Het is daarom belangrijk dat je géén cameravrees hebt. We houden van dansen voor de camera en plezier maken! 

Hands on mentaliteit is belangrijk. Moet er een auto gepoetst worden, maar heeft de werkplaats even geen tijd? Dan doen wij dat zelf! We zijn op zoek naar een proactief persoon, die zelf initiatief neemt.

Verder is er uiteraard ruimte voor creativiteit. Heb je een goed idee? Grote kans dat we dit gaan uitvoeren. Je bent belangrijk voor het bedrijf. Samen zorgen we voor creatieve marketing. Niet veel gaat ons te ver. Er heeft al een pony in de showroom gelopen. ;-)

Wat zijn jouw taken?

Je verzorgt de gehele verkoop van de MINI's van Davero (van verkoop tot levering). Je volgt klanten op en werkt met ons klantensysteem. Hierbij hoort bijvoorbeeld ook het regelen en opvolgen van financieringsaanvragen. Verder neem je video's op van onze voorraad voor op YouTube. Ook sta je op foto's en (dans)filmpjes op onze sociale media.

 

Je zorgt er voor dat de showroom altijd tip top in orde is. Verder heb je een aantal administratieve taken zoals het regelen van de BPM aangiftes en online RDW keuringen. 

We zijn op zoek naar iemand :

  • Met verkooptalent

  • Met HBO niveau

  • Die graag voor de camera staat

  • Hans ons mentaliteit

  • Die het leuk vindt om Instagram Reels en TikToks met ons op te nemen

 

Lijkt het je leuk om bij Davero te werken? Stuur dan nu je CV, inclusief video waarin je jezelf voorstelt naar info@daveromaastricht.nl.

Tot snel! 

bottom of page