ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
top of page

VACATURE
Wie komt het Davero team versterken?
HBO-Student 

AronnijsFotogr-Davero4mei21-009.jpg
DSC00229.JPG

Davero is een hip autobedrijf. We houden niet van stijve kostuums of mantelpakjes, maar streven naar een vlotte uitstraling. We hebben een bedrijfshond Jos en er is een informele sfeer op kantoor. Middels video en social media komen we kort bij onze klanten en kunnen ze ons al op afstand leren kennen. Het is daarom belangrijk dat je géén cameravrees hebt. We houden van dansen voor de camera en plezier maken! 

Hands on mentaliteit is belangrijk. Moet er een auto gepoetst worden, maar heeft de werkplaats even geen tijd? Dan doen wij dat zelf! We zijn op zoek naar een proactief persoon, die zelf initiatief neemt.

Verder is er uiteraard ruimte voor creativiteit. Heb je een goed idee? Grote kans dat we dit gaan uitvoeren. Je bent belangrijk voor het bedrijf. Samen zorgen we voor creatieve marketing. Niet veel gaat ons te ver. Er heeft al een pony in de showroom gelopen. ;-)

Wat zijn jouw taken?

Je helpt klanten die zonder afspraak onze showroom binnenwandelen. Dit kan in de toekomst uitgebreid worden naar meer klantcontact. Verder neem je video's op van onze voorraad voor op YouTube. Ook sta je op foto's en (dans)filmpjes op onze sociale media. In de toekomst zal je takenpakket worden uitgebreid met o.a. het afleveren van de MINI's.

 

Je zorgt er voor dat de showroom altijd tip top in orde is. Verder heb je een aantal administratieve taken zoals het regelen van de BPM aangiftes en online RDW keuringen. 

We zijn op zoek naar iemand:

  • Makkelijk contact legt met klanten

  • Met HBO niveau

  • Die géén cameravrees heeft

  • Die geen 9 tot 5 mentaliteit heeft

  • Die het leuk vindt om Instagram Reels en TikToks met ons op te nemen

  • Die van honden houdt

Wij zijn op zoek naar iemand die 2 dagen per week beschikbaar is. Het betreft de zaterdag en één dag door de week.

 

Het is geen vereiste om al kennis te hebben van auto's. Dat gaan wij je leren!

Lijkt het je leuk om bij Davero te werken? Stuur dan nu je CV naar info@daveromaastricht.nl.

Tot snel! 

Voorbeeld filmpje 

bottom of page