ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
top of page

DE COUNTRYMAN, GEEN TWIJFEL MOGELIJK! LEES HIER 10 REASONS WHY.

MINI is hip. Dat wist je al. Niet alleen de karakteristieke ‘looks’ van MINI zijn onweerstaanbaar, ook MINI’s prestaties zijn uniek. En kies je voor een MINI Countryman, dan combineer je alle top eigenschappen van MINI, inclusief functionaliteit, luxe en comfort. Wil je ook nog de beste deal? We vertellen je hier hoe!

1. Hip en praktisch? Hiptisch!
Combineer een hippe MINI met extra ruimte en je hebt een hippe, praktische MINI to the max! Ken jij een andere auto die zowel hip als praktisch is? Wij niet... 

 
2. Friends? Family? Fits!
Proppen? Nergens voor nodig! Een Countryman biedt ruimte aan vijf volwassenen én een hoop bagage. Met de vijf deuren zijn alle zitplaatsen en de bagageruimte perfect bereikbaar. Ideaal dus voor een tochtje met je vrienden of een vakantie met je familie!

 

3. Baby mee? Ok!
Voor jonge gezinnen is de Countryman ook de ideale auto. Kinderstoelen passen makkelijk op de achterbank (en bereik je via de achterdeuren) en de kinderwagen gaat eenvoudig in de kofferbak. Hoe? Dat laten we je zien in deze video. Klik hier!

 
4. En vanbinnen? Comfort volop!
Niet alleen heeft de Countryman zijn looks en ruimte mee, ook aan luxe & comfort heb je absoluut geen gebrek. Wat dacht je van onder meer automatische airco en bluetooth om te bellen én om je favo (spotifylijst) muziek te luisteren!


5. Degelijk? Better be safe!
MINI is onderdeel van BMW en dat staat voor degelijkheid. En dan bedoelen we degelijk in de positieve zin van het woord: een MINI Is een super veilige, stevige auto!


6. Eerste kilometers duur? Kies voor jong gebruikt!
Zoals bij elke goede auto zijn de eerste kilometers duur…Als je een nieuwe Countryman de showroom uitrijdt, zijn de eerste duizendjes al afgeschreven. Dat is toch zonde! Daarom is Davero uit Maastricht specialist in jong gebruikte full option MINI Countrymans. Je betaalt niet de hoofdprijs, maar profiteert wel van álle Countryman-voordelen!


7. Kies je voor Davero? Dan krijg je de beste!
De MINI-experts van Davero kopen alleen de allerbeste occasions in: laag in kilometers, strak in de lak en boordevol opties. Bovendien wordt elke occasion gecheckt op wel 30 punten! 

 

8.Prijzig? Lease!
Een Countryman is een topwagen. Er hoort een prijskaartje bij dat past bij zijn capaciteiten. Zie je het niet zitten om het aankoopbedrag in één keer neer te leggen, dan kun je kiezen voor lease. Leasen is een ideale oplossing. Je betaalt in termijnen en houdt dus nog geld over voor andere belangrijke dingen. En je creëert meteen een mooi spaarpotje voor je volgende MINI. Klik hier voor een filmpje over leasen!


9. Kleine lettertjes? Nee!
Koop of lease je je Countryman bij Davero? Dan zijn de afleverkosten én zes maanden garantie bij de prijs inbegrepen. Geen onverwachte kosten dus. Davero houdt van eerlijkheid en duidelijkheid. De prijs op de website is een vaste, eerlijke en complete prijs!


10. Woon je ver? Kies voor online!
De showroom van Davero is in Maastricht. Een heerlijke stad om je bezoekje aan de showroom mee te combineren, maar als je dat niet ziet zitten dan biedt Davero een unieke online dienst. Je ontvangt uitgebreide filmpjes van de Countryman die jij op het oog hebt. Inclusief eventuele krasjes en minpuntjes. Ook laat Davero je zien met wie je zaken doet: je leert aanspreekpunten Veerle en Denise plus het bedrijf in de filmpjes kennen. Ga je over tot koop of lease? Dan komen de chauffeurs je MINI gratis aan huis brengen!

Klik hier om zo'n filmpje te bekijken.


Meer weten over de Countryman? Of over Davero als MINI specialist van het Zuiden? App, mail of bel Davero!

bottom of page