ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
 

A CAR COMPANY RUN BY GIRLS

HI, IK BEN VEERLE!

Hi, ik ben Veerle. Geboren op 20 april 1994 in Maastricht. Ik heb een grote passie voor MINI, ondernemen, marketing en dieren! In 2015 verkocht ik mijn eerste MINI. In de loop der jaren heb ik het steeds wat kunnen uitbreiden en nu hebben we 30 MINI's op voorraad. Samen met Kirsten en Maxime run ik Davero!

 

Ik heb een oudere zus, Dalja en twee lieve ouders. De naam 'Davero' is een samenvoeging van onze namen. (Dalja, Rozette, Erwin én Veerle).

Toen ik 10 jaar was zijn we verhuisd van Maastricht naar België. Inmiddels woon ik al 8 jaar samen met mijn vriend, Jiri, ook in België. We hebben 3 pony's, een paard én een hond Jos. 

Ik ben altijd erg fanatiek geweest, wat betreft mijn hobby's. Vroeger was dit dansen, zingen en paardrijden. Davero is meer dan een fulltime baan en daardoor moet je natuurlijk keuzes maken. Ik heb gekozen voor de paarden. Samen met mijn paard Hori rij ik dressuurwedstrijden. Het rijden op het Limburgs kampioenschap is altijd het hoogtepunt van het seizoen. Samen worden we steeds een beetje beter en komen we steeds in een hogere klasse. Dit geeft me voldoening en na een drukke werkdag kan dat me net dat beetje ontspanning geven dat ik nodig heb.

_A7_9319.jpg
WhatsApp Image 2021-05-05 at 16.00.35.jp

Wat zijn mijn werkzaamheden bij Davero?

Ik hou me vooral bezig met de inkoop, marketing en het organiseren van het bedrijf. Ik vind de uitstraling van het bedrijf belangrijk. Ook wil ik klanten een zo goed mogelijk beeld geven van de auto voordat ze hier in de showroom komen. Dat doen we met video's, magazines en foto's. Eerlijkheid vinden we belangrijk dus we benoemen ook de gebruikerssporen. Heb je een vraag over een MINI? Stuur ons een app of mailtje. Ik streef ernaar binnen 2 uur een antwoord te geven. Ook in het weekend of avonden!

Jos, onze bedrijfshond

AronnijsFotogr-Davero-5feb21-087.jpg

Jos is een straathond uit Hongarije. Hij is daar ernstig gewond gevonden. De dierenartsen denken dat er een chemische vloeistof over zijn nek is gekomen. Het was de vraag of hij het zou redden... Gelukkig heeft een stichting hem opgevangen en verzorgd. Hij heeft er een litteken aan overgehouden, maar hij is verder helemaal opgeknapt. Toen hij gezond genoeg was heeft hij helaas nog een aantal maanden in het asiel moeten wachten op een baasje. Toen ik hem tegenkwam op internet en zijn verhaal las, was ik meteen verkocht. Het greep me zo aan. Ik wist meteen dat Jos bij mij zijn gouden mand moest krijgen! Sinds mei 2020 hebben wij Jos geadopteerd en hij geniet met volle teugen. Hij is ontpopt van rustige hond, naar een vrolijke speelse, lieve rakker!
Een vrouw runt de stichting in Hongarije en heeft haar tuin omgebouwd tot hondenasiel. We willen haar graag steunen en daarom doneren wij 10 euro per verkochte MINI voor voedsel en verzorgingspakketten.

 

Ben jij op zoek naar een trouwe viervoeter voor het leven. Don’t shop, adopt! Ze zijn je zo dankbaar. Ook adopteren uit het asiel waar Jos vandaan komt? Klik hier en bekijk alle hondjes.

Kirsten van Davero

Kirsten Janssen

Social media & marketing

Kirsten is 22 jaar en is in juni 2021 geslaagd voor de opleiding HBO Communicatie en Multimedia Design op de Hogeschool Zuyd te Maastricht. Vanaf augustus werkt ze fulltime bij Davero. Kirsten verzorgt net als Maxime o.a. de foto's en video's, zorgt voor de leuke content op de social media kanalen en doet de marketing.

_A7_9488_edited.jpg

Maxime Bessems

Multimedia designer

Maxime is 19 jaar en studeert communicatie in Tilburg en komt 2 dagen per week bij Davero werken. Ze maakt foto's van de voorraad, video's en magazines en maakt de nieuwsbrieven. Moet er een MINI even gepoetst worden? No problemo voor Maxime!