ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
top of page

Lisa
Linders

Content creator

Ontwerp zonder titel (2)_edited_edited.p

Lisa - UGC Creator

Lisa - UGC Creator

Lisa - UGC Creator

Lisa - UGC Creator

Home

VIDEO'S

Video

OVER MIJ

Lisa Linders

Hi, ik ben Lisa Linders, en ik ben UGC content creator. 

Ik ben 23 jaar oud en werk bij Davero Maastricht, een social media agency. Ik ben verantwoordelijk voor het creëren van content voor verschillende bedrijven/ producten en de UGC content. Hiervoor heb ik een opleiding in marketing gevolgd. 

In mijn vrije tijd geniet ik ervan om samen met mijn vriendinnen nieuwe restaurants te ontdekken, te dansen op festivals en allerlei andere leuke activiteiten te ondernemen. Daarnaast ben ik enthousiast over beauty, fashion, interieur, lifestyle en heb ik een passie voor paarden. 

Als UGC creator heb ik passie voor het maken van content. Of het nu via social media, in blogs of via andere platformen is. Mijn doel is om content te creëren die interessant, informatief en vermakelijk is.

Beige Minimal Portfolio Mobile Presentat
Over mij

FOTO'S

Foto's

Opvallende en unieke UGC content speciaal voor jouw merk

WAT KAN IK VOOR JOU BETEKENEN?

UGC

Maatwerk UGC-content 

Elk merk is uniek, en daarom is mijn UGC-content volledig afgestemd op jouw merkidentiteit, doelgroep en doelstellingen. Geen standaard oplossingen, maar creatieve content die jouw merk onderscheid van de rest. 

Hoogwaardige kwaliteit

Mijn focus ligt altijd op het leveren van hoogwaardige content die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook authentiek en betrouwbaar overkomt bij jouw publiek. Kwaliteit staat bij mij voorop, omdat ik geloof dat dit essentieel is voor het opbouwen van vertrouwen en betrokkenheid. 

Innovatieve ideeën

Ik blijf constant op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van UGC om jouw merk te voorzien van frisse en innovatieve ideeën. Of het nu gaat om nieuwe content formaten, platforms of creatieve campagnes, ik zorg ervoor dat jouw merk altijd voorop loopt. 

Snelheid en flexibiliteit

Ik begrijp dat de wereld van social media en marketing snel verandert, daarom werk ik efficiënt en flexibel om ervoor te zorgen dat jouw content altijd up-to-date is en snel kan worden ingezet. Of het nu gaat om een last-minute campagne of een langlopend project, ik sta paraat om jou merk te ondersteunen.

Persoonlijke benadering

Bij mij ben je geen nummer, maar een waardevolle samenwerkingspartner. Ik hecht veel waarde aan een persoonlijke benadering en werk nauw samen met jou en jouw visie en doelen te realiseren. Jouw succes is mijn prioriteit, en ik zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jouw merk straalt op social media. 

Contact Me
Contact me
bottom of page